Szegedi Tudakozó

Keresés eredménye:  Hódfa Kft cégnévre Csongrád megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Hódfa Kft

(Csongrád megye)

Cégbemutató:

Hódfa Kft. 1991 közepén alakult Hódmezővásárhelyen és azóta is magas minőségi színvonalon képviseli az asztalosmesterséget. Tevékenységi körünk kiterjed az egyedi méretű és típusú, illetve standard épületasztalos szerkezetek gyártásán kívül a bútorasztalos, illetve a belsőépítészeti munkák kivitelezésére is.

A nyílászáróink gyártása során elengedhetetlen szempontnak tartjuk a kiváló hő-, és hangszigetelést valamint az esztétikumot és a biztonságot. Az Hódfa Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik a nyílászárók területén, ezért megbízható szaktanácsadással várjuk kedves ügyfeleinket.

Egyedi bútorainkat részletesen megtervezzük, akár neves tervezőkkel, belsőépítészekkel együttműködve és precízen kivitelezzük, hogy Ön bátran alakíthassa úgy otthonát, irodáját, üzlethelyiségét, hogy az illő legyen egyéniségéhez. Széles anyagválasztékból dolgozunk, és ízléses kiegészítőket, szerelvényeket alkalmazunk, így Ön választhat akármilyen designt és stílust, mi megvalósítjuk, hogy elképzelése a lakásának, munkahelyének díszítő elemévé váljon.

A Hódfa Kft. 18 éves tapasztalata, a faipar területén és a folyamatos fejlesztések biztosítják Önnek, hogy termékeink kiváló minőségben készülnek el. Bízunk benne, hogy tájékoztatónk felkeltette érdeklődését és a későbbiekben ügyfeleink körében üdvözölhetjük Önt is.

 
Hódfa Kft

Tevékenységek:

bejárati ajtó, ablakok, erkélyajtók, tolóajtók, beltéri ajtók, konyhabútorok, előszobabútorok, fürdő és hálószobabútorok, nappali és egyéb bútorok, lépcsők, bútorgyártás, nyílászáró, fa nyílászáró, lépcső, konyha, bútor, bútorasztalos, Épületasztalos, hódfa kft

Telephelyek, elérhetőségek:

6800 Hódmezővásárhely, Hódmezővásárhely Károlyi u. 137
Telefon: (06) 62 533-267
Mobil: (06) 30 9127-210
Fax: (06) 62 533-268
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat