Szegedi Tudakozó

Keresés eredménye:  Lubricus Egészségmegőrző és Közérzetjavító Központ cégnévre Csongrád megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Lubricus Egészségmegőrző és Közérzetjavító Központ

Amikor ezeket a sorokat olvassa, egyik szemem sír, a másik boldog. A sírós azért szomorkodik, mert ha itt van, valami nincs rendben a közérzetével. Jó hír, hogy már a legjobb helyen jár.
Boldog pedig azért vagyok, mert lehet, hogy minden a legnagyobb rendben van, csak Ön tudatos és tesz is azért, hogy ez így is maradjon. Ebben az esetben is a legjobb helyen jár.

Modern, hatékony és komplex kezelések egy helyen!
Szolgáltatásaink mindkét esetben Önért vannak. Az egészségÜGYéért és ezzel együtt a tökéletes közérzetéért cselekszünk, mostantól közösen!

Lehet, hogy ez az első lépés már a megoldást is jelenti, lehet, hogy nem. Baj akkor sincs, ha mi egyedül kevesek lennénk a megoldáshoz. Már nem vagyunk egyedül! Felkeresett, ezzel már legalább ketten vagyunk. Rendhagyó módon, segíteni fogjuk mindaddig, amíg a megfelelő megoldást és segítőt megtaláljuk! Vágjunk bele…

Sarkantyú, derékfájás, hátfájás, húzódások, izom vagy izületi sérülések kínozzák?

Keressen minket bizalommal!

Lubricus Egészségmegőrző és Közérzetjavító Központ

Tevékenységek:

Dorn egészségtanácsadás, Nagy intenzitású lézer, Kinesio tape, Lökéshullám Szeged, Lézeres kezelés Szeged, Nyirokmasszázs, Fülpontok kezelésem, Ultrahang kezelés, Elektroterápia Szeged, Reiki, Arolo Tifar, Egészségmegőrzés Szeged, Közérzet javítás Szeged

Telephelyek, elérhetőségek:

6723 Szeged, József Attila sgt. 115.
Mobil: 06 (30) 880-7508, 06 (30) 216-8943
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat