Szegedi Tudakozó

Keresés eredménye:  Mediátor Iroda Szeged - dr. Szilágyi Ágnes cégnévre Csongrád megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Mediátor Iroda Szeged - dr. Szilágyi Ágnes

Az 1988. évben megszerzett jogi diploma, és a több évtizedes gyakorlat mellett új célommá vált egy speciális terület, a kommunikáció, a kommunikációs problémák feloldása, a konfliktusok megoldásának segítése, a mediáció végzése. 
Nem minden jogász ügyvéd. Jogászként számos területen – ügyészségen, bíróságon, közigazgatásban, egészségügyben, pénzügyi szférában, és további munkakörökben - végeznek munkát a szakemberek, így lehetnek mediátorok is. Ugyanakkor nem minden mediátor jogász. Mediációt azonban csak felsõfokú végzettséggel rendelkezõ végezhet hivatalosan. Az Igazságügyi Minisztérium közvetítõi névjegyzéke tartalmazza azon mediátorokat, akik a névjegyzékbe felvételt nyertek. Megtekinthetõ: http://kozvetitok.im.gov.hu internetes honlapon. Nyilvántartási számom a közvetítõi névjegyzékben: T/002441
Mediátorként az a célom, hogy közelítsem a konfliktusban lévõ felek álláspontját. Mindent megteszek azért, hogy a feleknek megfelelõ, konszenzuson alapuló megegyezés jöjjön létre. Ezáltal a megterhelõ konfliktus helyébe egymás álláspontjának megértése, a békés, és mindenki számára megnyugtató megállapodás lép.
Tanulmányaim – jogász végzettségem mellett, párkapcsolati coach-ként www.drszilagyiagi.hu, valamint bejegyzett PREPARE/ENRICH párkapcsolati tanácsadóként, tanácsadói számom: H-00331; ThetaHealing® konzulensként; Gyászfeldolgozás Módszer® Specialistaként www.cselekvesprogram.hu munkálkodom – alapján és tapasztalatommal hatékonyan tudok segíteni a párkapcsolati konfliktusokban, a gyermekekkel, kamaszokkal kapcsolatos konfliktusokban, családon belüli – pl. anyóssal, nagyszülõkkel kapcsolatos – konfliktusokban, munkahelyi konfliktusokban, társasházi együttéléssel kapcsolatos konfliktusokban, baráti kapcsolatokban felmerült konfliktusokban.

Mediátor Iroda Szeged - dr. Szilágyi Ágnes

Tevékenységek:

alternatív vitarendezési eljárás Szegeden, gyermek mediáció, kamaszmediáció, mediátor Szeged, párkapcsolati mediáció, páros mediáció, térítésmentes mediáció, üzleti mediáció, válási mediáció, mediátor iroda Szeged

Telephelyek, elérhetőségek:

6723 Szeged, József Attila sgt. 74. II. üzlet.
Mobil: 06 (30) 635-6589
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat