Szegedi Tudakozó

Keresés eredménye:  Metodic Műszeres Anyagcseretípus-mérés cégnévre Csongrád megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Metodic Műszeres Anyagcseretípus-mérés

Mivel foglalkozunk?

A módszer lényege az anyagcseretípus-mérés, aminek segítségével megállapítjuk a paciens egyéni idegrendszeri, emésztőrendszeri és hormonális beállítottságát. Ezek alapján személyre szabottan összeállítjuk az táplálkozási programot, amely segítségével visszaáll a szervezetben a természetes egyensúly. Ennek következtében a sejtszintű energiaellátottság megemelkedik, nő a vitalitás, felerősödnek testben az öngyógyító folyamatok, a test pedig a neki megfelelő optimális testsúlyt és testformát veszi fel.

Miért lényeges az anyagcseretípus meghatározása?

Nem vagyunk egyformák, ezért az elfogyasztott ételekis eltérő hatást gyakorolnak szervezetünkre.
A mérés pontosan azt fogja megmutatni, melyek azok az ételek, amelyek egyénileg megfelelőek. Az egészséges diéta alapja, hogy a szervezet egyensúlyát elősegítő ételeket fogyasszuk a megfelelő arányban, és kerüljük a hormonrendszert ingerlő ételeket, mert ezek hízást vagy anyagcsereproblémát is kiválthatnak.
Ha energikusak akarunk lenni, meg akarjuk őrizni egészségünket, vagy szeretnénk elérni és megtartani a számunkra ideális testsúlyt, akkor meg kell határozni a genetikai anyagcseretípusunkat.

 

Tevékenységek:

úlsúly, alacsony testsúly, fejfájás, cukorbetegség, ekcéma, hormonális problémák, allergia, reflux, gyomorsavproblémák, intolerancia, gyengeség, emésztési és vérnyomásproblémák, gyulladások, fájdalmak, fáradékonyság, koleszterin, IBS, PCOS, mentális problémák, alvászavar, hipo- és hiperaktivitás, műszeres anyagcseretípus mérés, anyagcseretípus-mérés, komplex-diéta, fitt-teszt, testösszetétel mérés, étel intolerancia mérés, étrendprogram

Telephelyek, elérhetőségek:

6723 Szeged, Hajós u. 4/b.
Mobil: 06 (30) 721-2717
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat