Szegedi Tudakozó

Keresés eredménye:  Némó Úszósuli cégnévre Csongrád megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Némó Úszósuli

(Csongrád megye)

Cégbemutató:

Némó Úszósuli

ÚSZÁSOKTATÁS:
Szeretettel várjuk óráinkra azokat az öt éves vagy idősebb gyermekeket, akik szeretnének megtanulni úszni. Foglalkozásainkon legfeljebb 12 fős csoportokban mindenki az egyéni tudásszintjének megfelelő oktatásban részesül – legyen szó a siklás vagy a pillangóúszás elsajátításáról.
Az oktatásba egyész évben be lehet kapcsolódni telefonos időpont egyeztetés után. A részvételhez 10 vagy 15 alkalmas bérlet vásárlárására van lehetőség. Kisgyermekeknél próbaórára is lehetőséget biztosítunk.
A foglalkozásokat több éves szakmai gyakorlattal rendelkező oktatók tartják.
Óráinkon a Sportuszodában lehet részt venni

GYÓGYÚSZÁS:
A Némó Úszósuli 2005. óta egész évben biztosítja gyógyúszó szolgáltatását a 18 éves kor alatti gyermekek részére. A rendszeres, betegségtípusnak megfelelő úszás segítségével számos egészségügyi panasz egyhithető vagy teljes mértékben gyógyítható. A megfelelő szakmai színvonal biztosítása érdekében oktatóink gyógytornász felügyelete mellett végzik munkájukat.
A gyermek úszástudásának hiánya nem akadály, a foglalkozások két medencében zajlanak: a tanmedencében az úszás alapjaival ismerkednek a résztvevők, majd a megfelelő úszásnemek elsajátítása után a mély vízben látványos javulást eredményező terhelés éri őket. A foglalkozásokba bármikor be lehet kapcsolódni, mindenki a saját tudásszintjének/betegségtípusának megfelelő oktatásban részesül. Óráinkat délután tartjuk, így azok nem ütköznek az óvodai, iskolai elfoglaltságokkal.

NYÁRI TÁBOROK:
A Némó Úszósuli 2005. óta minden évben, a nyári vakáció ideje alatt kilenc héten keresztül áll a tartalmas szünidőre vágyók rendelkezésére. Három tábortípusunk mindegyikében kiemelt szerepet kap az úszásoktatás, amely mellé a következő sportágak közül lehet választani: lovaglás, labdarúgás, tenisz. (forrás:http://www.nemouszosuli.hu/)

Némó Úszósuli

 

Tevékenységek:

csoportos oktatás, csoportos oktatás - szállítással, felnőttoktatás, gyermekoktatás, nyári táborok, úszásoktatás, gyógyúszás, úszás

Telephelyek, elérhetőségek:

6726 Szeged, Szeged, Temesvári krt. 33.
Mobil: 06 (70) 386-9175
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat