Szegedi Tudakozó

Keresés eredménye:  általános futó javítások tevékenységre Csongrád megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Autószerviz Szeged - KALMÁR MOTOR Kft.

A céget Kalmár József alapította Szegeden 1982-ben, 2005-től Kalmár Motor Kft. néven vált ismertté. A kezdeti motorszerelési tevékenységet később alkatrész-kereskedelem, majd 1989-től motorkerékpár értékesítés követte.

1992-ben a Yamaha csoport magyar piacra lépésével egy időben megkezdődött a két cég közötti sikeres együttműködés.
2001-ben a 47-es út szegedi bevezető szakaszára (M43 Szeged keleti leágazás közelében), az Algyői út 58 sz telephelyre költözött a vállalkozás, ahol egy impozáns 200 nm-es motorszalon és szerviz működik.
2007-től a cég fejlődése, valamint a megváltozott gazdasági környezet indokolttá tette a következő beruházást, melynek során felépítettük új autószervizünket.
2008-ban az autós tevékenységünket kibővítettük gépjárművek zöldkártya felülvizsgálatával
2010 májusában elindítottuk vizsgabázisunkat, ahol gépjárművek hatósági műszaki vizsgálata és előzetes eredetiségvizsgálata zajlik.Ű
Szalonunkban szélesítettük a motoros kiegészítők, ruházati termékek palettáját, az alkatrészbeszerzést több céggel együttműködve végezzük.
2013-tól a Kawasaki motorkerékpárok márkaszervizét is ellátjuk, sőt már márkafüggetlen ügyfeleink igényeinek is eleget tudunk tenni.
2014-re annyira felfuttattuk a vizsgáztatást és a szerviz szolgáltatásunkat, hogy telephelyfejlesztés keretében új három beállásos szervizcsarnok építését kezdtük el, amelyet 2015 júniusában használatba vettünk.

A Kalmár Motor Kft jelenleg ellátja a Yamaha márkaképviseletet, márkafüggetlen autó és motorszervizt működtet, az NKH szerződéses partnere a gépjárművek vizsgáztatása és eredetvizsgálása tekintetében.

Autószerviz Szeged - KALMÁR MOTOR Kft.

Tevékenységek:

autószerviz Szeged, műszaki vizsgáztatás Szeged, Eredetiségvizsgálat, kötelező szervizelés, Futómű beállítás, klíma feltöltés, klíma javítás, általános futó javítások, felni javítás, márkafüggetlen autószerviz Szeged

Telephelyek, elérhetőségek:

6728 Szeged, Algyői út 58.
Telefon: 06 (62) 543-875
Mobil: 06 (30) 728-6464
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat