Szegedi Tudakozó

Keresés eredménye:  alternatív nyirokmasszázs tevékenységre Csongrád megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Természetgyógyász, Reflexológus - ASTROPLAN Kft.

Hosszú volt az út, amely során a sorsomat felismertem és szívem által diktált gyógyítói útra léptem…
Betegséggel kezdődött minden 1999-2000 táján, amikor orvostól orvosig járva, sok-sok eredménytelen góckutatás után, diagnózis hiányában egy újságcikket olvasva bizonyosságérzés öntött el, és felismertem a tüneteim hátterében rejtőző problémát. Utána egy természetgyógyász visszaigazolta a sejtésemet és ezek után elindulhatott a gyógyulás.
Ekkor indultak bennem a belső változások. Sok-sok könyv, tanulás, az asztrológia analógiákra épülő csodálatos világa, mely egyfajta önismerethez vezethet.
2008 fontos év volt, találkozás Steve Rotherrel, aki magokat vetett el az utammal, a vállalt sorsommal kapcsolatosan.
Talán ennek köszönhetően, még ebben az évben rátaláltam dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó szellemi iskolájára, ahol végül a lelkem hazatalált. Minden gyógyításért és tanításért hálás vagyok, ezek teszik lehetővé, hogy a legnagyobb mélységben megismerhetjük önmagunkat.
Ezek a lépések vezettek oda, hogy ma már különféle módszerekkel segíthetek másoknak gyógyulni fizikai betegségükből, tudatosítva, hogy minden betegség hátterében lelki fájdalmak vannak. Ezek felismerése és kivezetése nélkül tartós gyógyulás nem képzelhető el.

Tevékenységek:

biofizikai állapotfelmérés, SENSITIV IMAGO, spektronozóda készítése, reflexológia, alternatív nyirokmasszázs, cellulit masszázs, fogyasztómasszázs, Cavi-Lipo ultrahangos zsírbontás, ízületek kimozgatása, csontkovácsolás, energiakezelés, kinesiotape felhelyezése, energiagyógyítás, Lemúriai Gyógyító Misztériumok, önismereti tanácsadás, párkapcsolat tanácsadás, pszichológiai asztrológia, Bach virágterápia

Telephelyek, elérhetőségek:

6725 Szeged, Ybl Miklós u. 3.
Mobil: 06 (30) 503-4260
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat