Szegedi Tudakozó

Keresés eredménye:  beruházás lebonyolítás tevékenységre Csongrád megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

Műszaki Ellenőrzés - SZEKÉSZ Kft.

A Szegedi Kereskedelmi Építőipari Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság 1992-ben alakult.
Az építőiparban jellemző széleskörű, tervezői, kivitelezői és szolgáltatói tevékenységi körből tíz éve a mérnöki szolgáltatást, felelős műszaki vezetést, műszaki ellenőrzést, építésztervezést, közbeszerzések, és építési beruházások lebonyolítását gyakoroljuk. A Dél-alföld négy megyéjéből rendelkezünk szolgáltatási tapasztalatokkal, referenciákkal a magasépítéshez köthető projektek megvalósításában. A fővárosból 2011-ben kaptuk az első megbízást, ami arra ösztönzi cégünket, hogy az országunk teljes területén gyakoroljuk tevékenységünket. Tesszük ezt azért, mert a törvények változásával, az Európai Unióhoz való csatlakozás következményeként, nem utolsó sorban a közpénzek felhasználásának szigorított ellenőrzése miatt, egyre nagyobb szükség van olyan vállalkozásokra, amelyek közbeszerzési eljárások lefolytatásával, építési beruházások lebonyolításával és műszaki ellenőrzésével foglalkoznak.
Munkatársaink a Szegedi Tudományegyetem alkalmazottaiként szerezték alapvető szakmai gyakorlatukat. A kötelező továbbképzéseken túlmenően, folyamatosan bővítjük ismereteinket szakmai konferenciákon, kiállításokon. Nyomon követjük az energia-hatékony építési módok, a megújuló energiák felhasználásának, a passzívházak megvalósításának hazai és külföldi fejlődését.
Jelentős elismerést, oklevelet, emlékérmet kaptunk munkánk értékeléseként a Magyar Köztársaság Miniszterelnökétől, Szeged Megyei Jogú Város Polgármesterétől, a Szegedi Tudományegyetem Rektorától és a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Titkárától.
Önkormányzati feladatok ellátásában szerzett gyakorlatok alapján könnyen tudunk azonosulni a polgármesteri hivataloknál adódó feladatok jelentőségével.
Tevékenységünket alapos szakmai felkészültséggel, a megrendelők érdekeinek maximális szem előtt tartásával végezzük. Feladataink elvégzésekor nem különböztetünk meg felkérést, megbízást volumene, bonyolultsága, jelentősége szerint, mindent megbízást a legnagyobb odaadással teljesítünk, mivel a Megbízónknak mindig az éppen adott feladat ellátása a legfontosabb. A laikus Megbízóinkat, a tárgyi szolgáltatás ellátása mellett igyekszünk a tudásunk szerinti legtöbb információval ellátni saját tevékenysége végzésében, ezért állandó szakmai kapcsolatot tartunk fenn jogász, közgazdász, egészségügyi műszaki szakértő, és szaktervező kollégákkal.

Tevékenységek:

mérnöki tevékenység ellátása, beruházás lebonyolítás, építőipari feladatok teljes körű átvállalása, tervezés, tervezés magasépítéshez szükséges minden szakágban, műszaki ellenőrzés, műszaki ellenőrzés Békés megye, műszaki ellenőrzés Csongrád megye, műszaki ellenőrzés Bács-Kiskun megye, műszaki ellenőrzés Jász-Nagykun-Szolnok megye, felelős műszaki vezetés, közbeszerzési eljárások lefolytatása, szaktanácsadás, műszaki ellenőrzés, építési felújítás

Telephelyek, elérhetőségek:

6753 Szeged, Budai Nagy Antal u. 60.
Mobil: 06 (30) 456-8409
Email: 
Email
Weblap: 

Kapcsolat