Szegedi Tudakozó

Keresés eredménye:  táblás lemez tevékenységre Csongrád megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 1

Cégbemutató:

HORVÁTH SZEGKER Kft. - Bádog, Lemez, Drótfonat, Vasalat, Tetővasalat

Engedje meg, hogy e néhány sorban bemutassam cégem profilját és szolgáltatásait, amelyek segíthetik az Önök munkáját, bővíthetik beszerzési forrásaikat, kivitelezéssel kapcsolatos problémáik megoldásának lehetőségét. A Horváth Szegker Kft. bádogos termék szaküzlete Szegeden 2002-től áll a vevői, azaz a magánszemélyek, bádogosok, tetőfedők, ácsok, kivitelező építőipari cégek, rakodólap gyártók, kiskereskedők, stb. szolgálatára közel 420 négyzetméteren.
Négy fő profilunk van: az egyik a bádogos termékeké, a másodikhoz a huzalszegek illetve a profilszegek tartoznak, a harmadik a horganyzott lágyhuzalok és a fekete lágyhuzalok családja, a negyedik profil pedig a polikarbonát lapok és tartozékaik.
Cégünk hivatalos márkakereskedője a színes alumíniumban világszínvonalú Prefa-nak, a kedvező árú és kitűnő minőségű, színes acél- és horganyzott esőcsatorna-rendszereket gyártó Element-nek, és a horgany ereszcsatorna- és tetőfedő elemeket készítő VM-Zinc-nek és Rheinzink-nek. Ezen kívül még forgalmazzuk a Lindab termékek szinte teljes választékát is.
A fő profilok – az olyan bádogos termékek, mint például a horganyzott, alumínium és színes acéllemezek és esőcsatorna rendszerek mellett kínálunk még cserepeslemezeket, színtől, profilmagasságtól függően méretre gyártott trapézlemezeket, purhab- vagy ásványgyapot töltetű szendvicspaneleket is. A folyamatosan bővülő termékválasztéknak és a vevői igények figyelembevételének köszönhetően a polikarbonát lapok és tartozékaik, valamint egyes trapézlemezek egy része már raktárról is megvásárolható, a többi pedig rövid szállítási határidővel beszerezhető.
Cégünk szegedi telephelyén a bádogos szakmához kapcsolódó szolgáltatásként kivitelezést is vállal, műhelyünkben mindenféle egyedi illetve szabvány szegélyeket méretre vágva legyártunk, lehajlítunk és egyedi kéményszegélyeket készítünk. Rendelkezünk előgyártó profilozó géppel, ami a korcolt lemezfedésekhez szükséges lemezsávok készítésére alkalmas, és amellyel a megrendelő igénye szerint akár a telephelyen, akár a helyszíneken is dolgozni lehet.

HORVÁTH SZEGKER Kft. - Bádog, Lemez, Drótfonat, Vasalat, Tetővasalat

HORVÁTH SZEGKER Kft. - Bádog, Lemez, Drótfonat, Vasalat, Tetővasalat

HORVÁTH SZEGKER Kft. - Bádog, Lemez, Drótfonat, Vasalat, Tetővasalat

HORVÁTH SZEGKER Kft. - Bádog, Lemez, Drótfonat, Vasalat, Tetővasalat

Tevékenységek:

bádogos termékek, lemez, drótfonat, vasalat, tetővasalat, ereszcsatorna, cserepeslemez, trapézlemez, táblás lemez, szalagos lemez, Ruukki, Prefa, VM Zinc, Rhein Zinc, Lindab, síklemez, horganyzott trapézlemez, festett trapézlemez, huzalszeg, bognárszeg, csavart szeg, profilszege, horganyzott lágyhuzalok, rabitháló, kerítésfonat, tüskéshuzal, menetes rudak, ácskapcsok, szelemen csavarok, fakötésű alátétek, anyák, gerincléctartók, beütős tiplik, szilikonos ragasztó tömlők, popszegecsek, talicska, puttony, polikarbonát lemez, élhajlítás, lemez méretre vágása, bádogos termékek Szeged

Telephelyek, elérhetőségek:

6728 Szeged, Cserje sor 10.
Telefon: 06 (62) 464-3277
Mobil: 06 (20) 945-7349
Email: 
Email

Kapcsolat