Szegedi Tudakozó

Keresés eredménye:  Tetőépítés tevékenységre Csongrád megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok:1

Cégbemutató:

Gépi tetőszabás Szeged

A Majsa Építő Kivitelező és Szolgáltató Kft. egy kiskunmajsai vállalkozás, amely immár több mint 20 éve van jelen a magyar építőiparban. Két évtizedes működésünk alatt a családi- és társasházak, ipari és mezőgazdasági ingatlanok kivitelezésében is folyamatosan jelen voltunk. Széleskörű tapasztalatunknak köszönhetően az építőipar valamennyi szakterületére jó rálátással rendelkezünk, így értjük, és pontosan átlátjuk egy építkezés menetét.

Mára az idő különös értékké vált a piacon, így a gyorsaság kiemelten fontos tényező lett valamennyi területen. A kor követelményeinek való megfelelés, valamint a hatékonyság növelése céljából 2019-ben bővítettük szolgáltatásainkat. Egy átfogó beruházás keretében egy CNC ácsipari szabászgépet szereztünk be, melynek segítségével tetők faanyagát tudjuk leszabni, ami által jelentősen csökkenthető a tetőépítés ideje. Az építés helyszínén hulladék  nem keletkezik.

Gépi tetőszabás Szeged

Gépi tetőszabás Szeged

Gépi tetőszabás Szeged

Gépi tetőszabás Szeged

 

Tevékenységek:

, gépi tetőszabás, gépi tetőszabás Budapest, gépi tetőszabás Debrecen, gépi tetőszabás Győr, gépi tetőszabás Miskolc, gépi tetőszabás Pécs, gépi tetőszabás Sopron, gépi tetőszabás Szeged, gépi tetőszabás Székesfehérvár, gépi tetőszabás Veszprém, Tetőépítés, Gépi tetőszabás Kiskunmajsa, tetőszabás

Telephelyek, elérhetőségek:

6700 Szeged,
Mobil: 06 (30) 968-1479
Email: 
Weblap: 

Kapcsolat