Szegedi Tudakozó

Keresés eredménye:  háziorvos tevékenységre Csongrád megyére

Szókereső

Tevékenység
Márkanév
Cégnév
Helység
Minősítés

Találatok: 2

Cégbemutató:

Szolgáltatás: Előzetes és időszakos alkalmassági vizsgálatok, Jogosítvány hosszabbítása (hivatásos is).
Vizijártassághoz, lőfegyverhez és külföldi munkavállaláshoz alkalmasság vizsgálat.

Betegellátás.

NYTVA TARTÁS:
Hétfő: 10:00-13:00 h-ig
Kedd: 14:00-17:00 h-ig
Szerda: 10:00-13:00 h-ig
Csütörtök: 10:00-13:00 h-ig
Péntek: 9:00-12:00 h-ig

Tel: +36 (62) 425-315

Tevékenységek:

üzemorvos Szeged, háziorvos Szeged, foglalkozásegészségügyi szakorvos Szeged, lőfegyver alkalmasság, jogosítvány

Telephelyek, elérhetőségek:

6724 Szeged, Béke u 6.
Telefon: 06 (62) 425-315
Mobil: 06 (30) 958-7614
Email: 

Cégbemutató:

Tevékenységek: 
-Bemer terápia - kezelőhely
-Háziorvos
-Üzemorvos
-Alternatív gyógymódok
-Fizikai hatóanyag
-Szklerózis multiplex
-Mozgásszervi betegségek
-Keringési betegségek
-Szív és érrendszer betegségek kezelése.

Rendelési idő:
Hétfőtől-Péntekig: 07:30-17:30 h-ig

A terápiás eszközök a BEMER3000 márkajelű professzionális mágnes- és fényterápiás készülékek.A készülékkel hozzájárulunk a betegségek megelőzéséhez, a beteg emberek gyógyulásához, a fizikai és szellemi képességek növeléséhez.A mai rohanó világban hamar elfáradunk, gyakori a kimerültség, a stressz, az alvászavar, a krónikus ízületi fájdalom és mozgáskorlátozottság. Nő a keringési, a cukorbetegségben és egyéb krónikus betegségben szenvedők száma.

Az említett állapotok kialakulásában számos tényező játszik szerepet, mint például a hibás táplálkozás, a táplálékokban, vízben, levegőben előforduló szennyező anyagok, mérgek, a stressz, az alváshiány, az elektroszmog, a mozgásszegény életmód, élvezeti szerek, stb. A kórképek közel 90 %-ában kimutatható a vérkeringés zavara. Professzionális mágnes- és fényterápiás készülék segítségével a betegségek széles körében önállóan, vagy kiegészítő terápiaként egyedülállóan hatékony gyógymód a BEMER kezelés. Egyedülálló hatását egy speciális, többdimenziós, mágneses jelszerkezet teszi lehetővé. Az alkalmazott mágneses mező erőssége a Föld mágneses erejével megegyező nagyságrendű, ezért kortól függetlenül teljes biztonságban és mellékhatás mentesen igénybe vehető. Fontos szerepet játszik a megelőzésben, az egészségmegőrzésben a fizikai teljesítmény növelésében (versenysportok), kóros anyagcsere folyamatok visszafordításában, betegségek gyógyításában és a szervezet sérülések, betegségek, műtétek utáni regenerációjában, a rehabilitációban.

Tevékenységek:

Bemer kezelőhely, BEMER terapeuta, életviteli tanácsadás, háziorvos, mágneses terápia , megkésett beszédfejlődés kezelése, mozgásszervi betegségek kezelése, rteriográfia, szív-érrendszeri betegségek kezelése, Szklerózis Multiplex kezelése, üzemorvos, alternatív gyógymódok, Bemer terápia, fizikai hatóanyag, háziorvos, keringési betegségek, mozgásszervi betegségek, szív és érrendszer betegségek kezelése, szklerózis multiplex, üzemorvos

Telephelyek, elérhetőségek:

6727 Szeged,
Mobil: +36 30 338 0812
Email: 

Kapcsolat